Houben Bouw | Over Ons - Houben Bouw
Over Ons

OVER HOUBEN BOUW- & TIMMERWERKEN

Houben Bouw- & Timmerwerken is een ervaren bouw- en timmerbedrijf gevestigd in Tienray. Wij verzorgen een breed scala aan bouw- en montagewerkzaamheden voor zowel particulieren als bedrijven in Noord-Limburg. Hoge kwaliteitseisen en de wensen van u als klant, staan voor ons voorop bij elk project.

Op deze website kunt u kennis maken met ons bedrijf en door ons gerealiseerde bouwprojecten. Wij komen graag bij u langs om u te adviseren en vrijblijvend een passende offerte aan te bieden.

Onze werkwijze

Wij verzorgen alle voorkomende werkzaamheden in en rond uw woning. We staan bekend om onze goede prijs- kwaliteitverhouding en ons professioneel afgeleverde werk. Voor ons staat u als tevreden klant centraal. Wij zijn flexibel, oplossingsgericht en denken graag met u mee om een voor u zo goed mogelijk eindresultaat te verkrijgen. We zijn gewend om op plaatsen te werken waar gewoond of gewerkt wordt. We werken met weinig overlast en laten de werkplek altijd schoon en netjes achter.

Tijdens de uitvoering verzorgen wij voor u de gehele coördinatie tussen verschillende disciplines, zoals: timmerwerk, metselwerk, stukadoorswerk, constructiewerk, elektrawerk, dakbedekking, loodgieterswerk, schilderwerk, hekwerk en glaswerk. Zo heeft u bij Houben Bouw- & Timmerwerken altijd één aanspreekpunt, zodat de lijntjes kort blijven en u als klant maximaal wordt ontlast. Uiteraard verlenen wij de noodzakelijke service en nazorg als blijkt dat er toch iets niet in orde is.

Website door Aandachttrekkers